perjantai 8. elokuuta 2014

Bannerin tekotaitoiset hoi!

Kiinnostaisiko jotakuta tehdä uusi banneri? Ylhäällä olevasta bannerista tykkään tosi paljon, mutta se on ollut siinä jo koko kesän, että muutos olisi tarpeen. Kiitokseksi bannerin tekijöille  teen postauksen, johon laitan jokaisen tehdyn bannerin ja teen myös jonkinnäköisen arvostelun tekijöiden blogeista.  Pyrin todella huolelliseen arvosteluun, koska tiedän että bannerin tekeminen saattaa olla haastavaa.  Jos tulee muuten monta banneria, voidaan pitää äänestys, mikä laitetaan ensin. Todennäköisesti kuitenkin moni pääsee myös myöhemmin käyttöön!

Bannerin suhteen saa vapaat kädet ihan sommittelussa, väreissä ja oikeastaan ihan kaikessa. Leveyden pitäisi olla 1010 ja korkeudella ei väliä. Teksti saisi olla Sari ja Dixie. Alle laitoin parhaimpia kuvia, joita saa käyttää. Mutta tietty jos haluaa itse etsiä blogista jotain muita kuvia, sekin onnistuu. :)

Valmiit bannerit voi lähettää minulle sähköpostiin sarikoskela98@gmail.com tai kommenttikenttään. Muistakaahan linkata bloginne (jos sellainen on) että voin sen sitten arvostella. :) Mitään aikarajaa en laita, katsotaan tuleeko yhtään banneria. :P


 
 















Suuret kiitokset jo etukäteen, mikäli jotakin kiinnostaisi tehdä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa suusi. :)