maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kännykkäkuvia ja kuulumisia

Kuvassa mun satula ja vanha mun käyttämä Reismanin huopa, joka laitettiin äitin satulaan.

Mä sain siis omaan satulaani uuden Reinsmanin huovan, joka sopiikin satulan väreihin ehkä paremminkin kuin vanha. Länkkähuovat on siitä tyhmiä, ettei ne heti muovaudu, vaan niitä joutuu käyttämään vähän aikaa, ennen kuin ne istuu satulan alle hyvin.


Joku joskus taisikin ihmetellä, miksi meillä on kaksi satulaa. Vanha satula, mitä äiti nyt käyttää piti ensin myydä, mutta sitten äiti tykästyikin siihen, joten se jäi hänen käyttöönsä. Minä taas tykkään tästä uudesta, joten käytämme siis eri satuloita Dixiellä. Kätevää kun ei esimerkiksi tarvitse jalustimien pituuksia vaihdella.


 
Dixielle kuuluu hyvää, viime viikolla sillä ratsastettiinkin melkein joka päivä (ja tiistaina kaksi kertaa :D) Eilen olimme jo aikaisessa liikkeellä ja selkään nousin puoli yhdeksältä. Paarmoja oli tällöin onneksi vähemmän, mutta pikku hiljaa niitä alkoi tulla enemmän. Dixie oli oikein kiva, ihmeen reipas. Teimme yhtä Horsemanship rataa, paaljon suoria linjoja ja paljon käyttäen myös uraa hyödyksi. Vähän pivotteja ja sidepassiakin tuli joukkoon. Ainut hankalin juttu oli ravista käyntiin siirtyminen, minkä poni nykyään tekee tosi hyvin. Lopuksi päättelin, että johtui ehkä paarmoista, ettei se sitten halunnutkaan siirtyä käyntiin? Tiedä sitten. Joka tapauksessa ratsastus meni tosi hyvin, tuo pompula saa aina niin hyvän mielen. :)
 
 
Äitin ottama kuva kännykällään eiliseltä :)
 

Eipä varmaan mitään muuta ihmeellistä ole tapahtunut. Huomenna otan järkkärin mukaan niin tulee ajankohtaisia kuvia ratsastuksesta ja ehkä jopa videokin. :)
Pakko imeskellä vielä kaurakipon kulmatkin puhtaaksi :D

Laitumelle mars omat eväät suupielissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa suusi. :)