lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hevosmessuista selvitty!

Heppamessut siis takana päin, täällä kirjoittelee väsynyt, mutta koko päivästä todellakin nauttinut bloggaaja. Lähdin aamulla kolmen parhaan kaverini Emman, Liisan ja Ainon kanssa matkaan. Puoli kahdeksalta lähti linja-auto Harjavallasta ja messuilla olimme perillä joskus kymmenen aikoihin. Herätä jouduin varttia vaille kuusi.

Mentiin tietty heti ensin katsomoon, koska vuorossa oli Elmo Jankarin kenttäratsastusklinikka. Kyseinen klinikka oli juurikin se syy, miksi tulimme messuille tähän aikaan ja heräsimme ennen kukonlaulua. ;)

Huom. Tyhmä minä päätin ottaa messuille lyhyen putken, joten kuvien laatu ei päätä huimaa.




Klinikka oli todella hyödyllinen meille tavisratsastajillekin. Ensin kolme ratsukkoa hyppäsi tiettyjä esteitä ja lopuksi yhden radan. Yksi erityisen valaiseva huomautus Elmolta oli juurikin tämä: "Kun siirryt laukasta raviin, ajattele, että aloitat ravin. Älä ajattele että laskeudut raviin."

Klinikkaa jaksoi katsoa koko tunnin ja olisi se voinut vaikka pidempäänkin kestää! Klinikan jälkeen me kuitenkin rynnättiin heti shoppailu alueelle, hevosihmisten taivaaseen siis. ;) Tavaraa oli joka paikassa niin paljon (ja ihmisiä sitäkin enemmän) että olimme varmaan kaikki hetken aikaa ihan sekaisin. Kukaan meistä ei tullut tyhjin käsin kotiin. Shoppailimme aina kivojen esitysten välissä, joten jokainen koju tuli kierrettyä oikeastaan jokaista neliösenttiä myöden. Laitan kuitenkin vasta loppuun ostosesittelyt ja nyt jatketaan päivän muista ohjelmanumeroista.





 
Katsoimme myös rotuesittelyjä, jotka olivat todella hauskoja. Hauskoin oli viimeinen esitys isosta Shirestä, jolla oli pieni ratsastaja. Joskus tämän jälkeen tuli 3-vuotiaiden suomenhevosten viiden parhaan finaali, jonka katsoimme myös. Voittaja oli Hurmaava Oiva.
 
Näiden jälkeen menimme myös katsomaan Arja Toivolan ratsastuspilatesta. Olisi ollut tosi hyödyllinen ja varmasti kiva, mutta koska tämä oli pienemmällä kentällä tapahtuva näytös, ihmiset olivat vallanneet kentän laidat ja eihän me tapit (ei koske Ainoa;) ) nähneet mitään. Ei myös kauhean hyvin kuulunut ääni. Tätä silti yritimme seurata jonkun ajan, kunnes kiertelimme taas kojuja ja sitten menimme katsomaan esteratsastusta.
 
Messuista jäi hyvä fiilis, meillä oli loistava porukka siellä ja koko ajan oli hauskaa. Erityisesti bussimatkat oli melko mielenkiintoisia :D Tykkäsin myös kojujen monipuolisuudesta, siellähän oli siis ihan kaikkia liikkeitä ääripäästä ääripäähän. Ja näitä oli kummassakin messuhallissa, että myös ulkona! Jos jotain miinusta pitää sanoa, se olisi ehdottomasti ruokapaikat, tai niiden puute.


 
Mun olikin tarkoitus etsiä itselleni kesäratsastushousut ja ne sieltä onneksi löysin. Halusin raikkaan väriset ja vaikka aluksi olinkin harhaluuloinen värivalinnasta, niitä kokeillessa mieli muuttui ihan täysin ja päätin, että ne lähtee matkaan. Kyseessä siis Kingslandin polvipaikkaiset ratsastushousut jotka ostin ratsukellarin kojusta.
 
Housut ovat melko ohutta kangasta, joten ne tuleekin ihan kesäkäyttöön, kun farkkuratsastushousut on silloin liian kuumat.
 

 
Anteeksi räjähtänyt ulkomuotoni näin alkuun. Toinen ostokseni on siis pipo, johon sai itse valita jonkun kuvion tai nimen kirjottavaksi. Tällainen oli pakko saada ja hämmästyin, kun hintakaan ei ollut lainkaan paha. :)
 
Ihme kyllä pystyin siis olemaan näinkin itsekurillinen, enkä sortunut mihinkään turhuuksiin, vaikkakin monta hienon hienoa riimua oli jo kädessä ja menossa kassalle asti.. Kuitenkin olen näihin ostoksiin todella tyytyväinen. Mitä mieltä te olette tuosta piposta ja housuista?
 
Olitko sinä hevosmessuilla? Mistä pidit, mistä et? :)



12 kommenttia:

  1. kiva postaus ja tosi kivat noi housut! :)

    VastaaPoista
  2. Äääää noi housut! Haluun ne! >:D Ja toi pipo on myös niin söpö :3 Ja haha, mistä pidit? - siitä kun pääsi kotiin! mistä et?- erityisesti seurasta XD Ei vaa oli iha sairaa kivaa ja hauskaa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaan et saa, koska rakastan niitä! ;) Niin oli ja ensvuonna uusiksi! <3

      Poista
  3. Ja se oli muute Ratsukellari ;)

    VastaaPoista
  4. Juu upeet oli messut ja noi housut o iha täydelliset oikeesti sulle! Itekki oon tääl sillee materialismionnellisuus koska kaikki. Tosin pussi keveni hiukan liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ja kiitos. En kyllä kymmenen vuoteen ainakaan osta enää ratsastushousuja vaan nuo saa luvan pysyä ehjänä! Ja sama ongelma :D

      Poista
  5. Pipo ja housut ovat ihanat! Varsinkin vaaleanpunaiset ridihousut! :3

    Itsekin olin Hevosmessuilla (lauantaina) ja olin positiivisesti yllättynyt siitä kuinka hyvä valaistus oli ja sain kivoja kuvia esteiltä! :3 Ite mie en pitäny siitä, ku mentii, nii myöhää enkä nähny kouluesityksii :( mut pikku vikoja hauskaa oli hyvässä seurassa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Joo siellä oli kyllä tosi valoisaa ja pidemmällä putkella olisi saanut tosi hyviä kuvia, mutta minä tyhmä päätin ottaa lyhyen mukaan. :s

      Poista
  6. Ei vitsi ku en nähny tota shireä! Mut aivan ihanan väriset housut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä näin Shiren rotuesittelyn ja se olikin rotuesittelyistä parhain! :)

      Poista

Avaa suusi. :)