tiistai 1. huhtikuuta 2014

Heppamessut lähestyy - Can't wait!

Hevosmessut lähestyy kovaa vauhtia ja siispä tuleekin ajankohtaiseksi alkaa miettiä, mitä varusteita voisi tarvita. Tai no, en itseasiassa varmaan mitään ihan täysin välttämättömästi tarvisi, paitsi ehkä ratsastussukkia, jotka tuntuu kuluvan liian helposti. Mutta kuitenkin heppamessut kyseessä ja minut tuntien en sieltä tyhjin käsin lähde pois. Tässä siis vähän "haaveiluja" mitkä voisi olla kivoja, mutta täytyy siellä sitten katsoa. 





Ratsastushousut voisivat olla kivat, jos sieltä löytyisivät jotkut edulliset ja kivan väriset. Tällä hetkellä käytän perus Eurohunterin farkkuratsastushousuja, joista tykkään todella paljon, mutta kesäksi voisi harkita tavallisia ratsastushousuja. Tykkäisin juuri tuon sinisistä housuista kuin kuvassa ja sitten punaisetkin voisivat olla tosi kivat. Noita uusia Hööksin maastonvärisiä ollaan kavereiden kanssa joukolla ihailtu, mutta taitaa kuitenkin olla vähän turhan räikeät ainakin itselle. Mutta ehdottomasti haluan jotkut kivan väriset housut, tylsät ruskeat, mustat tms. ei tule kyseeseen.

 Lännenratsastajanahan voisi tietenkin ratsastaa myös farkuilla, mutta itse olen oikeastaan aina käyttänyt ratsastushousuja, paitsi kisoissa tai päivinä, kun en ratsastushousuja jaksa vetää jalkaan.


Dixielle pitää varmaan ostaa jotakin perus letityskumppareita, kun meillä on ne ihan lopussa. Muuta Dixielle en ole messuilta ajatellutkaan ostaa, kun ei se tällä hetkellä oikein mitään tarvitse. *kop kop* Vielä kun Sari muistaisi messuillakin, että Dixiellä on riimutilannekin hyvä, eikä se tarvitse uusia.




Ja lopuksi näitä elämän pelastajia - Tarralahkeisia ratsastushousuja ei vaan voi käyttää ilman ratsastus sukkia! Maastokuvioiset ratsastushousut eivät ole mun juttu, vaikka upeat ovatkin, mutta nuo sukat todellakin ovat. Myös víeressä olevat pinkit ovat todella kivat. Väriä siis näissäkin saa olla ;)

Kuvat otettu Hööksin ja Horzen nettisivuilta. Suurin osa tuotteista kuitenkin on Hööksin sivuilta napattu, kun sieltä yleensä löydän paljon kivempia tuotteita.

Ketä muita tulee hevosmessuille ja mitä hankintoja te aiotte tehdä? ;)

6 kommenttia:

  1. Minäkin tulen messuilemaan lauantaina! Mitään aivan pakollisia hankintoja ei tällä hetkellä (onneksi) ole, mutta olen vähän haaveillut Winnielle varasuitsia sekä satulahuopaa, jossa on brodeerattuna ponin nimi :) Ratsastussukkia pitäisi varmaan myös yrittää metsästää, koska taas jouduin heittämään pari reikäistä roskiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaina tulen myös! :) Tollainen brodeeraus olisi ihan sairaan upea, mutta en usko että kauheasti länkkähuopia siellä myynnissä tai niihin taida edes saada brodeerausta. :/
      Ja totta, ratsastussukat kuluu ihan uskomatonta vauhtia! :D

      Poista
  2. Itse olen kans menossa lauantaina. Tällä hetkellä haluaisin jonkun kunkkari hupparin (tai muun vaatteen) kun ne kerrankin on Poriss, joten pitäähän sitä itsekin mainostaa ;) toki en tiedä mitä päähän pistoksia siellä saattaa tulla... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, sieltä voikin äkkiä huomata ostavansa ihan toista mitä ensin ajatteli ;D

      Poista
  3. Kiva postaus ja ihana blogi sulla! :)

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)