torstai 13. maaliskuuta 2014

Voi ponny minkä teit!

Taas on ollut postailutaukoa, syvät anteeksipyynnöt! Innostusta olisi ollut kirjoittaa, mutta kuvien puutteen takia en ole sitten saanut aikaiseksi mitään. Tämäkin postaus on täynnä tuoreita kännykkäkuvia, mutta tekstiä onkin sitten sitäkin enemmän.

En ole varmaan muistanutkaan teille esitellä, mutta tilasin Dixielle uuden otsapannan tylsän vanhansa tilalle. Kuva ei ole edukseen, otan mahd, pian parempia, mutta kyseessä siis blingbling otsapanta, jonka teki tämä blogi. Me tykkäämme ihan hirveästi, kiitos vaan paljon! :) Kyllä nyt ponilla yksi timanttivaruste olla pitää ;D

Maanantaina tarkoitukseni oli mennä Dixiellä tunnille. Heti kun hyppäsin selkään ja otin pari askelta käyntiä, huomasin, että joku on oudosti. Todettiin sitten, että poni ontuu ja keskeytin tunnin. Asiantuntevampien ihmisten mielestä kyseessä saattoi olla kaviopaise.

Eläinlääkäri tuli keskiviikkona ja kyseessä mitä luultavammin on seinämäkaviopaise. Nyt ei voi muuta kuin odotella. Ihmettelen kyllä, miten tuo poni saa itsensä aina kipeäksi. Joulun aikaan ja tammikuussa oli tuo jalka probleema minkä takia käytiin klinikallakin asti ja nyt kaviopaise.

Samaisena päivänä eli keskiviikkona menin sitten pitkästä, pitkästä aikaa tuntihevosella tunnilla. Olikin ihan älyttömän kivaa, koko tunti oli todella hauska. Laukkasin varmaan yli puolet tunnista tehden pysäytys-peruutus-ykkös/kakkospivotti käynnissä/sitten ravissa ja sitten laukannosto tehtävää. Laukkasin siis todella paljon ja oli ihan huippua ja pivotitkin sujui tosi kivasti. Tuli todella hyvä mieli ja motivaatiopuuska, että noin vielä ratsastan Dixienkin menemään. :D

Tänään menin ponin kanssa varovaiselle talutusmaastolle. Poni oli rento ja iloinen. Annoin sen välillä pysähdellä syömäänkin ja välillä sillä oli kauhea halipula (näkyy kuvista!) Mukava maastokävely oli siis kaikin puolin, mutta toivotaan että tuo poni tulisi mahdollisimman pian kuntoon, että päästäisiin taas jatkamaan treenailuja.

 
Nättimys <3
Hevosílle on hevoskuiskaajia, Dixie vissiin on ihmiskuiskaaja ;) Anteeksi kamala ilmeeni mutta en jaksanut alkaa sutata naamaa ja pakko tää oli kuitenkin laittaa, kun Dix on niin hauska. Teki tota useemman kerran :D

Ihan huippumaastot. Viikonloppuna oltiin tuolla ihan ratsastaenkin. :)

 




Tuossa siis kuvapläjäys tämän päivän samoilusta, ei kauhean korkealaatuisia kuvia, mutta toivottavasti edes tunnelma välittyi. Lenkin jälkeen pesin Dixien jokaisen jalan ja harjasin sen hyvin sen syödessä heiniä. Huomenna taas uudelleen tallille kävelyttämään sitä. Tällä viikolla olen joka päivä ollut tallilla ja niin loppuviikosta varmaan myöskin tulen olemaan. :)

2 kommenttia:

  1. Joskus vain tuntuu olevan kausia, että kaikki menee enemmän tai vähemmän pieleen. Jospa tämän jälkeen pääsisitte treenaamaan kunnolla.
    Olen jäänyt miettimään, että mitä eroa noilla pivoteilla on? Kun on ykkös, kakkos jne. pivotteja.

    Ihan kiva blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se taitaa olla, kiitos! :)
      Ykkös, kolmos, vitos ja seiskapivotti tehdään jos nyt oikein muistan niin vasemmalle ja parilliset luvut oikealle. On siis neljä erilaista pivottia, mutta kumpaankin suuntaan. Kaikilla niillä on vähän eri tarkoitus ja ykkös-kakkonen vaikuttaa juurikin tuohon laukkaan että takaosa vahvistuu ja työntää laukkaa paremmin. :)

      Poista

Avaa suusi. :)