lauantai 29. maaliskuuta 2014

Istuntaa ja muita juttuja

Jee, vihdoinkin on tulossa hyvinkin kuvapainotteinen postaus ja yksi videokin löytyy. Olin viime viikolla Dixien kanssa kahdella tunnilla, maanantaina ja keskiviikkona. Keskiviikkona harjoiteltiin taivutuksia pysähdyksessä ja käynnissä, jotka sujuivat tosi hyvin. Tehtiin myös paljon ravityöskentelyä ja Dixie tuntui kivalta.

Perjantaina menin kaverini kanssa tallille ja käytiin Dixien ja erään muun tallilaisen kanssa pieni maastoreissu ja sitten mentiin maneesiin halter-treeneihin. Dixie toimi näissäkin hienosti ja oli myös kiltisti kaverini kanssa, jonka annoin tehdä pari halter-rataa. Tässä alla pieni video, kun lopuksi päästin Dixien vähän juoksemaankin. Kuvasimme vaan toiseen suuntaan, vaikkakin tietysti kummatkin suunnat tuli juoksutettua.

                                                    
 
Ja tänään päästiinkin sitten pitkästä aikaa kentälle treenaamaan. Nyt ollaan oikeastaan vain treenattu maneesissa ja käyty maastossa, joten oli ihan huippua päästä kentälle ratsastamaan. Dixiekin tuntui tykkäävän.
 
 
Dixie nauttii auringosta

Blingbling!


Äiti ratsasti ennen minua, joten aloitin melkeinpä heti hommat kun pääsin selkään. Taivuttelin sitä ensin tötteröillä käynnissä ja sitten ravissa. Halusin, että poni taipuisi kaulastaan hyvin molempiin suuntiin ja kantaisi itsensä silti hyvin. Se oli tosi mukava tänään, ravasi juuri niin kauan kun halusin ja teki ravissa hyvin tiukatkin käännökset. Muoto tänään oli välillä aika kadoksissa ja Dixie olisi halunnut höntsäillä pää polvissa, mutta tötterökahdeksikkojen avulla sen sai menemään paremmin.

Olin tarkkana istunnan kanssa jo heti alkuun


Tässä tämä virhe mikä vieläkin välillä ilmenee mulla. Tuo jalkojen "koukistus"

Keskityin mahdollisimman paljon istuntaani, että selkä olisi suorana ja ryhti muutenkin hyvä. Katse pois hevosen niskasta ja jalat suorina alaspäin. Onnistuin ihan hyvin muiden kanssa, mutta katse vieläkin tuntuu välillä olevan enemmän ponin niskassa kuin menosuunnassa ;)


Tässä teen spiniä


Tällaisen istunnan kun saisin aina pidettyä, olisin niin tyytyväinen!

Ratsastuksesta jäi oikein hyvä fiilis! Poni oli tosi hienona. Ja vaikkei edes kovin raskasta treeniä tehty, Dixie oli silti hionnut. Nyt loppuun ponin omia erikoisia ilmeitään, joita se taas tänään väläytteli.

Kärsämobiili palveluksessanne

Ponia väsyttää <3

Ihanuus <3
Mitäs tykkäsitte, kun nyt oli kunnolla kuvia? :) Mistä pidit, mistä et? Mitä voisi parantaa?

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja kivan kesäisiä kuvia! :) voisitko joskus tehdä sellasen postauksen, jossa esittelisit ja kertoisit sanoin ja vaikka videoinkin (netistä tai itse ihan sama) että mitä kaikki spinit yms meinaa ja millä lailla lännen hevonen kävelee muodossa ja peehdyttäisit enemmän lännenratsastuksen saloihin? :) tykkään niin paljon teidän blogista, varsinkin ku tää kertoo länkkäriratsastuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Näitä selityspostauksia on kysytty nyt lähiaikoina niin monet kerrat, että täytyykin alkaa heti kehitellä jotain tällaista. Lähiaikoina siis tulossa jotakin tämän tyyppistä postausta. :) Kiitos ihanasta kommentista! <3

      Poista
  2. Upeita kuvia! Dixie on todella söpö, varsinkin noi haukostus kuvat, voi apua... <3 ^ ^

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva blogi ja ihana heppa! :) sait uuden lukian. (http://minskinkaa.blogspot.fi/)

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)