keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Lahjapostaus

Tähän postaukseen tulee kuvia joululahjoistani, mutta ennen sitä pienesti Dixien kuulumisia. Jos et ole kärryillä, niin lue painamalla tästä mitä viikonloppuna on tapahtunut. Tänään olen käynyt tallilla kahdesti, kummallakin kerralla maastakäsin maneesissa kävelemässä (tosiaan poni on nyt ratsastuskiellossa ainakin pari viikkoa) ja vaihtamassa ponille tukisiteen. Tai no, itse pidin vain lähinnä sille seuraa ja syötin porkkanoita, kun osaavammat hoiti. Dixie seisoi koko operaation hievahtamatta paikoillaan. Jalka, joka paljastui paksun siteen alta oli kuiva, eikä nesteitä ollut enää juuri nimeksikään. Hyvältä vaikuttaa siis. :) Illalla käydään vielä antamassa iltalääke.


Kameraan, uusi ja pidempi putki! Zoomaa tosi pitkälle ja kuvien laatu pysyy hyvänä. Tykkään todella paljon, tälle tosiaan tulee käyttöä!


Hiusneuloja ja kaverilta korviksia. Sain myös Liisalta ihanat sammakkokorvikset, mutta kun ne on korvissa niin jäi kuvaamatta. Muuta tällaista pientä ja tyttömäistä tuli myös, kuten sydänrahapussi, mutta unohdin kuvata. :/


Emmalta ihana Lacosteen hajuvesi. :)


Liisa huolehtii, etten kuole nälkään ;) Omarien lisäksi sain tällaisia karkkilaatikoita myös yhden Julian ja kaksi Fazerin sinistä, mutta ne kuluu myös aika hyvin Orange is the new black - sarjaa netflixistä katsoessa. Kumma juttu.


Emmalta jättimuki (joka on nytkin käytössä), ihanan pitkät sukat ja silmälappu. :D


Suklaata ja villasukkia lisää.


Ihana blingbling neule ja samaa sävyä oleva huivi.


Astioita, sitä sarjaa mitä kerään. Väreinä kerään pinkkiä ja pastellinsinistä, mutta valkoistakin vähän löytyy. Silti kuitenkin haluan, että mieluummin ostettaisiin pinkkiä tai sinistä, koska ne on kivoja värejä ja itse tylsistyisin, jos kaikki astiani olisivat vain valkoisia. :D



Sitten tietysti tämä ratsastuskypärä. Harmittaa, etten pääse tätä vielä hetkeen käyttämään ponin saikkuillessa, mutta heti kun se on terve niin kypärä siirtyy käyttöön. Kyseessä siis Lami-Cell Elite kypärä, jonka valitsin itse jo tämän kuun alussa mutta sain vasta jouluna.

Lisäksi sain myös lahjakortin hiustenvärjäykseen, rahaa ja muitakin juttuja. Mitä te saitte ja mikä oli teidän paras joululahjanne? :)

10 kommenttia:

  1. Mikä kamera sulla on? :) Itsellä Canon EOS 1100D, johon sain nyt lahjana Tamronin (erittäin valovoimaisen maneesissa kuvaamista varten) 70-300mm objektiivin. Ite on ainakin tykännyt tositosi paljon tässä räpsiessäni, Sigman putkista mulla ei kokemusta ookkaan... Kerro toki käyttökokemuksia tuosta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Canon EOS 1100d, eli sama kuin sinulla :) Kauheasti ei vielä ole käyttökokemuksia, mutta vaikuttaa tosi hyvältä! Melko painava tuo putki on, tai tuntuu nyt ainakin aluksi tuon kameran oman putken jälkeen. Mutta zoomi on tosiaan melkein kuin videokamerassani mutta kuvien laatu säilyy silti todella hyvänä. Tykkään siis kovasti! :)

      Poista
    2. Hahhah, mulle tuli ekana kans et mikä tiiliskivi mulle on ostettu :D siirtyykö sulla videot koneelle ja näkyu videonmuokkausohjelmissa? Mulla ei Windows Liven Elokuvatyökalu lue videoita ollenkaan, kun ei oo kuulemma oikee tiedostomuoto (?) tai vastaava. Vähän ketuttaa kun järkkärillä on kuvattu kisaratoja yms. Enkä niitä saa mihinkään :(

      Poista
    3. Mulla siirtyy kyllä hyvin, mutta eräällä kaverillani on samaa ongelmaa kun sulla. Mälsää tollanen, enkä kyllä osaa auttaa :( Googlettamalla voisi ehkä löytyä apua? Kun taitaa olla aika yleinen ongelma.

      Poista
  2. Moi, Sain ihan kivoja lahjoja ehkä paras jatoivotuin mutta yllätävin lahja oli uusi puhelin Nokia Lumia 720 jonka saan kyllä vasta käyttöön perjantaina huomenna veljeni tulee neuvomaan sen käytössä ja perjantaina haetaan isän kanssa uusi kortti siihen, kun vanha ei sovi siihen. Muista lahjoista voit käydä katsomassa mun blogista huomenna illalla kun menen kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumiat on oikeasti hyviä puhelimia ja helppokäyttöisiä, nimimerkillä lumia 900 omistaja. Paras kännykkä mikä mulla on ollut. :)

      Poista
  3. kiitos kun luet blogiani, joo vähän huono ottaa kuvia kun mun digikameran laturi on hävinnyt jonnekkin, järjestelmäkameraa saan vain sillon tällöin lainaan, eli joudun ottamaan mun puhelimella kuvia :) mäkin tykästysin sun blogii !

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)