maanantai 26. marraskuuta 2012

Tähden lähdöstä

Eilisestä postauksesta kaikki varmasti luittekin, että Tähti löysi viimein itselleen kodin. Minun on sitä hirveä ikävä, mutta tajuan kyllä, että se on järkevintä. Lyhyesti, Tähti ei vain sopinut meille, emmekä me sille. Minä ja äitini tarvitsemme rauhallisen opetusmestarin, jonka kanssa on kiva harrastaa länkkää ja maastoilua ja jolla on kärsivällisyyttä opettaa meitä pidemmälle. Tähti taas soveltuu ehkä paremmin kouluratsastukseen, koska erittäin monet ihmiset kehuvat, että sillä on upeat liikkeet (myös sen ostajat sanoivat päätyneensä siihen sen kivan käynnin ja laukan vuoksi!) Se myös tarvitsee vähän kokeneemman ratsastajan, mitä me olemme.

Vaikkei Tähti olekaan meille "se Oikea" itse ainakin olen oppinut siltä paljon hevosen omistamisesta. Se oli meillä kaikenkaikkiaan hieman yli vuoden, joten tottakai siitä ehti muodostua tärkeä. Siksi tekikin hirveän vaikeaa katsella, kun se käveli kuorma-autoon sisälle.

Mutta itse sain ostajista todella hyvän kuvan. Tähti pääsee harrasteratsuksi hyvään kymmenenhevosen talliin, eli pääsee vähän pienempiin ympyröihin ennen asuttua ratsastuskoulussa. Uskon, että se tulee nauttimaan oloistaan. Toivottavasti se sopeutuu sinne pian ja saa paljon heppaystäviä :)



Tuijotettiin tässä toisiamme silmiin. Ikävä <3


 
Kun me haimme Tähden kirkkonummelta, se ei mennyt traileriin kovin vapaaehtoisesti. Mutta nyt kun sen annettiin haistella ja rauhassa mietiskellä, se käveli sinne todella rauhallisesti. Vähän se nosteli jalkojaan ihmeissään, kun ei ole tottunut pinteleihin, mutta muuten kaikki sujui hienosti.
 
Entä nyt? Jatkan edelleen tunneilla ja kyllähän olemme puhuneet, että meille toinen hevonen tulee. Sen etsimisen hoitaaratsastuksenopettajamme, joka tietää sekä minun että äitini osaamistason, joten hän osaa varmasti etsiä juuri meille sopivan hevosen. Toisin sanoen, kirjoitan tällä hetkellä blogiini sitten vain tunneistani, vaikkakin yritän aina jotain extraa kirjoittaa ja toteuttaa nyt erikoispostauksiakin. Kun uusi hevonen tulee, saatte lukea siitä sitten ja blogi jatkuu sen kanssa. :)

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tähti lähti.

 
Kuva varmaan selittääkin, eli tänään Tähti haettiin uuteen kotiin. Nyt vielä kirpaisee sen verran, että kerron enemmän seuraavassa postauksessa sitten ehkä alkuviikosta. Ikävä on kova jo nyt <3